Om Haugbråthen's

Jeg fikk min første hund da jeg var 14 år gammel. Det var en sjokoladebrun labrador og dermed ble hele livet snudd på hodet. Han ble min evige følgesvenn og vi var med på det meste. Vi trente lydighet og var med på lydighetsprøver. I tillegg trente vi jakt og deltok på jaktprøver. På utstillingsfronten hadde vi ingen suksess og derfor var vi ikke så aktive på der. Men for meg var han verdens fineste!

Etter 17 år med labrador, bestemte jeg meg i 2003 at jeg ville satse på en ny rase. Det skulle være en rase som var av en litt mindre format, men som samtidig var like mye hund. I tillegg var jeg interessert i en rase hvor jaktlysten ikke var dominerende, sånn at jeg fremdeles kunne ha hundene løse i skog og mark samtidig som at jeg hadde kontakt med hundene.

Det ble engelsk cocker spaniel…..

Jeg reiste til Kari Haave, Travis Kennel og fant en nydelig skjønnhet som smeltet mitt hjerte. Denne hjerteknuseren gjorde til at jeg fullstendig følte at jeg hadde funnet den rasen som jeg ville ha og satse på i framtiden. Etter hvert ble det flere cockere som smeltet hjertet mitt.

Kennelnavnet mitt har jeg hatt i mange år og er etter huset mitt som heter Haugbråthen som jeg arvet etter mine besteforeldre.

Haugbråthen’s Cocker Spaniels
Elin Larsen


Tlf: 47839199 eller 93022912
 
 
Kennel Haugbråthen's
Adr: Utsiktsv. 1c, 7168 Lysøysundet
Tlf: +47 47839199
E-mail: haugbrathens@online.no

Content © Elin Larsen